Web AR dé Augmented Reality oplossing voor webshops en e-commerce

Wist je dat je tegenwoordig ook zonder eerst een App te installeren al van de vele voordelen van Augmented Reality kunt genieten? Web AR werkt gewoon via je de browser van je website of je webshop. Open de website op je mobiel of tablet en bekijk het product op ware grootte en in de juiste verhoudingen in je eigen huis, tuin of kantoor. Wat denk je dat doet tijdens het online winkelen? Juist, Web AR verhoogt de beleving en daarmee ook de conversie! Het enige wat je nodig hebt is een 3D model (die kun je ook op een PC of laptop tonen als 360 graden model) en een door ons geleverde code.

Augmented Reality is dé nieuwe tool om je webwinkel aantrekkelijk te maken en te onderscheiden van de concurrent. Een 3D product dat met één magische klik het beeldscherm verlaat en wordt geplaatst in de huiskamer of op de salontafel. Waar je maar wilt. De consument loopt in zijn eigen omgeving om het product heen en kan het van alle kanten bekijken.  Functionele Fun!

Meerdere marktonderzoeken tonen aan dat deze bijzondere winkelervaring de verkoop stimuleert. Om een voorbeeld te noemen; De meubel-app Houzz heeft in Amerika bewezen dat de kans op conversie 11 keer hoger is wanneer de klant het meubelstuk in AR bekeken heeft. De consument zal steeds meer de verwachting hebben dat webshops deze manier van Augmented Reality aanbieden.

Waarom wachten tot de concurrent u voor is? Wij helpen u graag, snel en voordelig aan een web based AR ervaring voor de bezoekers van uw webwinkel of website. Dus zonder native app, maar gewoon via de browser. Directer communicatie kan bijna niet!