3D modeling de basis voor de AR app en online productpresentatie​

In ons team hebben we een aantal heel goede 3D artiesten. Zo kunnen we 3D foto-realistische afbeeldingen maken van elk soort product. Van groot tot klein. 

We doen veel moeite om een 3D-model er realistisch uit te laten zien.  Het maken van een geweldige textuur tot het krijgen van de kleinste details van het model om het levensecht te laten lijken zit diep in onze genen. De door ons gemodelleerde 3D modellen zijn perfect voor je augmented reality app. Daar naast zijn de 3D models natuurlijk ook te gebruiken in andere online toepassingen, zoals 360 graden presententaties op de website en webwinkel.

Een realistisch 3D model is essentieel voor de AR app. Het 3D model moet zo natuurgetrouw mogelijk worden geprojecteerd in de door de gebruiker gekozen ruimte. Factoren zoals verlichting, reflecties, texturen beïnvloeden het uiterlijk van het object.
Deze factoren worden bepaald door de omgeving waarin het object wordt bekeken en daarom besteden we veel aandacht en zorg aan onze 3D modeling. De voorbeelden spreken voor zich!